Vélemények

Fogyasztói tapasztalatok

“Nagyon jók a tapasztalataim, főleg azt veszem észre, hogy energiát ad, amire most szükségem is van, de amúgy is nagyon jó.”
Danyádi Ferencné
“Kedves Vikker Úr!
Köszönöm gyors válaszát. A terméket már nem csak én fogyasztom, hanem néhány kollegám is, akik szintén jó tapasztalatokról számolnak be. Én is 2005-ben daganatos voltam, utána még hozzájött egy csipőprotézis műtét veleszületett csipőficamból eredően. Azóta is nagyon sok olyan terméket fogyasztok, ami segít az egészségem megőrzésében. Nekem nagyon jó szintén a tapasztalatom, mert elég sokat dolgozom és nagyobb a strapabíró képességem, az emésztésem és az izületi fájdalmak is csökkennek. Mégegyszer köszönöm kedvességét.”
Százdi Józsefné
“Már ettünk is belőle 🙂 Tényleg nagyon finom! Várom a jótékony hatásokat! Köszönjük a korrekt csomagolást, és a gyors szállítást! ”
Üdv: Andrea
“Remélem, most van raktáron, mert jól elfogyott minden tartalékunk 🙂 Nagyon szeretjük és nagyon hasznosnak látom, a gyerekek sokkal strammabbak! Köszönöm szépen!”
Kristóf Imola
“Kedves Géza,
Nagyon sikeres volt a velő. A környezetemben többen is szeretnének rendelni.”
Filimon Hajnalka
“Tisztelt Vikker Úr
Tájékoztatom, hogy az édesapámat vontam be a készítmény fogyasztásába, még csak ½ üveg fogyott el, de máris pozitív változásokat észlelt. Szívműtött beteg, erősen vizesednek a lábai, de máris észrevehetően sokat lappadtak. Ezenkívül energikusabbnak érzi magát. Reméljük, hogy idővel cukorbetegségében is lesz javulás.”
F. Mária
“Ajánlani tudom minden közösségbe járó gyerkőcnek.
Kislányom szeptemberben elkezdte az ovit, 3. nap már náthás volt , ez ment másfél hónapon át, mire elkezdtük fogyasztani a homoktövis velőt.Már a 2.napon látszott a hatás, 3. nap már nem volt beteg.Azóta eltelt 1 hónap és még nem volt beteg.
Szerintem egy csodaszer!!!Nagyon jó , ezt meg kell ismerni mindenkinek!”
Viktória Farkas
“Én még csak két hete fogyasztom, de nagyon jó a tapasztalatom. Pokolian fájtak a térdeim, s már éjjel szinte nem is érzek fájdalmat. Ma volt az első nap, hogy úgy tudtam lemenni a lépcsőn, hogy minden lépcsőfokra csak egy lábbal léptem, s nem kettővel. Ez igazán nagy öröm a számomra.”
Magdi Kis-Szölgyémi
“Ha valaki kételkedne!
Tavaly két hónap alatt majd nem egy dioptriát romlott a bal szemem. Elmentem orvoshoz, kórházi vizsgálatokat csinált és sajnos fogalma sem volt, hogy mi lehet az oka ennek. Mindenféle szörnyűséggel riogatott, de szerencsére az eredmények szerint nem volt igaza.
Azt mondta, C-vitaminnal stagnálhat ez az állapot, de javulni soha nem fog.
Elkezdtem enni a Homoktövist egészen más okból, de azt tapasztaltam, hogy javult egy picit a szemem, azóta nincsen migrénem és szinte egy nap alatt átmegy rajtam minden betegség. Amióta reggel és este is eszek egy evőkanál pépet, nem is voltam beteg.
Ami még jól esik, hogy bár lelkileg már fárasztó ez a télies időjárás, mégis van energiám.
Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek!!!
Egészséges + Természetes= Homoktövis”
Anikó Mácsainé Huszár
“Ugyan azt erősíthetem meg amit Anikó ír. Nekem is rengeteget javult a szemem mióta eszem.”
Nyikos Katalin
“Minden reggel homoktövist eszek, lassan már a kávé helyett. Megfázás leküzdése másfél nap volt a régi egy héttel ellentétben.”
Czár László
“Attól függetlenül,hogy kávét is iszom,napi egy evőkanál Homoktövis velő levitte a vérnyomásom 148-ról 118-ra!Mindenkinek ajánlom!”
József Vulman
“Nincs időm bővebben elolvasni a cikket most de azt bátran állítom hogy 3 üveg elfogyasztása után javult a szemem. Elő kellett venni az előző szemüvegemet. OKÉ!!!”
Erzsébet Mácsai
“Október óta ezt itatom a 4 éves lányommal, negyed annyit volt beteg,- ha az orrfolyás annak számít – mint az előző szezonban.”
Anita Hárschné Nemesvári