Homoktövismag-őrlemény

900 Ft

  • Szállítási díj: 1070 Ft
  • Utánvét esetén: + 200 Ft = 1270 Ft
Biokontroll tanúsítvány
  • Egészséges, tiszta homoktövismag-őrlemény 200 g-os kiszerelésben
  • Fogyasztási javaslat: naponta 1-3 X 1 teáskanál
  • Forgalmazó: Kánya Krisztián egyéni vállalkozó
  • Egységár: 100 g / 450 Ft
Termékszavatosság

Csomagolástól számított 1 év

Csomagolás dátuma

A cimkén feltüntetve

Kategória:

Leírás

Ha a homoktövis bogyó a homok aranya, akkor bátran mondhatjuk, hogy a magja a gyémántja. Töményen tartalmazza az omega 3 zsírsavakat, polifenolokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket. Antibakteriális, gyulladás gátló anyagokat. Gazdag rostokban és ballasztanyagokban. A és E vitaminok tárháza.

A mai civilizációs betegségek rendesen megkeserítik napjainkat. A folyamatos stressz hatások fokozottan igénybe veszik az immunrendszerünket. A mozgásszegény életmód miatt az erek rugalmassága csökken. Alig jutunk rostokban gazdag táplálékhoz. Baktériumok, vírusok, gombák keresnek lakóhelyet testünkben. Gyulladások okoznak fájdalmat.

A homoktövis magját hidegen sajtoljuk. Ugyanúgy, mint a piros- szőlőmagból, nem lehet sok olajat kinyerni. Tehát igen értékes anyagok maradnak vissza, melyek hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez. Erős immunrendszerrel a szervezet öngyógyításra képes.

Egészségünk érdekében védjük szervezetünket a káros gyökökkel szemben, vigyázzunk emésztésünkre, tápcsatornánkra, gyomrunkra. Erősítsük az erek rugalmasságát, a szemben lévő hajszálereket.

Nézzük az árát. Igen gazdaságos megoldás lehet egészségünk védelmében.  Naponta 1-3 teáskanállal étkezés közben fogyasszuk.

Pótolhatjuk vele a liszt egy részét. De vegyük figyelembe, hogy hő hatására a bioaktív anyagok veszítenek értékükből.